Werken op festivals en evenementen

Werken op festivals en evenementen

Heb je een hele zinderende zomer lang allemaal toffe festivals en concerten bezocht, stond je weer eens stof te happen in een of andere mosh pit of ging je liever lekkah hakkuh op Almere Strand? Misschien is het toen geen enkel moment in je opgekomen, maar er gaat een hele wereld schuil achter al die mooie festivals en evenementen.

Dat is de wereld van Rock ’n Roll, keihard pezen, voor elkaar door het vuur gaan; het bouwen van prachtige decors en shows, aanleggen van tijdelijke infra, werken in een leuk en gezellig team; samen werken onder hoogspanning en het halen van deadlines; maar ook in staat om samen het onmogelijke mogelijk te maken. Gaat niet bestaat niet in de wereld van evenementen, concerten en festivals. Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan direct in voor de leukste (bij)baan ever!

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.