Werken op Dominator

Werken op Dominator

Wil jij werken op Dominator of één van de vele andere festivals die jij kent? Schrijf je direct in! LinQ Crew Services is al vele jaren verantwoordelijk voor de mensen die de op- en afbouw van podia, decors, licht, geluid en videoschermen bij vele internationale evenementen voor haar rekening neemt. Als we aankomen op een lokatie is er nog helemaal niks. Een week later, een compleet festivalterrein! Samen gaan we aan de slag om naar een verpletterend resultaat toe te werken. We vinden altijd een oplossing en #gaatnietbestaatniet is de mentaliteit. LinQ Crew Services bouwt aan de vetste stadionconcerten, festivals en soms krijg je zelfs de mogelijkheid om een optreden mee te pikken van achter de schermen.

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe zo’n decor van Mysteryland of Dance Valley gebouwd wordt? Ben je handig en niet vies van een uitdaging? Op zoek naar avontuur en uitdagend werk, schrijf je dan direct in, dan nemen wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op!

werken op evenementen en festivals
werken op festivals
werken op festivals - team
werken op festivals - nederland

Wat biedt LinQ Crew Services jou?

  • De allerleukste (bij-)baan van jouw hele carrière;
  • Een meesterlijke sfeer en goede verdiensten;
  • Werken met een leuk team collega’s;
  • Elke 1e vrijdag van de maand crew borrel in ons LinQ Café;
  • Vaste uren, oproepkracht of tijdelijke baan? Het kan allemaal.

Direct inschrijven

Schrijf je in, dan nemen wij z.s.m contact met jou op!

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.