Werken in de Ziggo Dome?

Werken in de Ziggo Dome

Heb je er ooit al eens bij stil gestaan hoeveel werk er verzet moet worden voor dat ene optreden van jou favoriete band, DJ of stand-up comedian? Zie jij jezelf al werken in de Ziggo Dome, de Johan Cruijff ArenA, het Klokgebouw Eindhoven of Rotterdam Ahoy? Mee bouwen aan de vetste stadionconcerten, en soms zelfs de mogelijkheid om een optreden mee te pikken van achter de schermen?

LinQ Crew Services is al vele jaren verantwoordelijk voor de crew die de op- en afbouw van podia, decors, licht, geluid en videoschermen bij vele evenementen en concerten in Nederland, België en Duitsland voor haar rekening neemt.

Ben jij een avonturier, handig, een aanpakker en niet bang voor vieze handjes? Op zoek naar avontuur en uitdagend werk, schrijf je dan direct in, dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op!

werken op festivals
werken op festivals
werken op festivals - team
werken op festivals - nederland

Wat biedt LinQ Crew Services jou?

  • De allerleukste (bij-)baan van jouw hele carrière;
  • Een meesterlijke sfeer en goede verdiensten;
  • Werken met een leuk team collega’s;
  • Elke 1e vrijdag van de maand crew borrel in ons LinQ Café;
  • Vaste uren, oproepkracht of tijdelijke baan? Het kan allemaal.

Direct inschrijven

Schrijf je in, dan nemen wij z.s.m contact met jou op!

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.