Podiumbouw

Het (mee)bouwen aan podiumconstructies van grote evenementen spreekt tot de verbeelding van velen. Binnen de Benelux, maar ook steeds vaker daar buiten, wordt in de evenementenbranche vrijwel altijd het layher-systeem toegepast. De cursus podiumbouw is op basis van dit systeem ontwikkeld. Tijdens de cursus leer je de basisprincipes van het bouwen met layher. Je leert werken vanaf een technische tekening en er is aandacht voor wet- en regelgeving, arbeidsomstandigheden, het veilig werken op hoogte en gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze ééndaagse cursus kan uitgebreid worden met een vervolginstructie 'podiumbouw voor gevorderden'.

Deze cursus is inclusief:

  • Theorie en praktijkgedeelte;
  • Cursusboek;
  • Gebruik praktijkmaterialen;
  • Lunch incl. koffie en/of thee (gratis);
  • frisdrank (gekoeld) en versnaperingen tegen betaling verkrijgbaar;
  • Theorietoets;
  • Bewijs van deelname.

Overzicht:
Locatie:             Energiestraat 2B Horst;
Datum:              Maandelijks bij voldoende interesse (minimaal 4-8 deelnemers);
Duur:                 De cursus duurt ca. 8 uur;
Kosten:              150,- per dag per deelnemer*;
Vereist:              Veiligheidsschoenen (indien niet beschikbaar graag vooraf doorgeven!);
Leeftijd:             minimaal 18 jaar.

*Voor medewerkers van LinQ event Group gelden afwijkende voorwaarden. informeer hier even naar.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@linqeventgroup.nl of bel: 085-4864640.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.