Veilig en efficient werken met de hoogwerker

Het werken met een hoogwerker vereist een grote mate van deskundigheid. Van een hoogwerker machinist worden namelijk verwacht dat zij in staat zijn om de machine op de juiste manier te bedienen en op een verantwoorde manier te verplaatsen. Daarnaast moet men aantoonbaar veilig en efficiënt kunnen werken. Dat kan alleen gedaan worden door een vakman. Een vakman wordt je niet zomaar. Behalve dat je een gerichte training moet hebben gehad, zul je ook de nodige ervaring op moeten doen.

De basis voor het vakmanschap proberen we je in deze cursus mee te geven. Behalve een praktische training is er ook een stuk theorie noodzakelijk om veilig met een hoogwerker te kunnen werken.

Deze cursus is inclusief:

  • Theorie en praktijkgedeelte;
  • Cursusboek veilig en efficiënt werken met de hoogwerker;
  • Gebruik praktijkmaterialen;
  • Lunch, koffie en/of thee (gratis);
  • frisdrank (gekoeld) en versnaperingen tegen betaling verkrijgbaar;
  • Theorietoets;
  • Bewijs van deelname.

Overzicht:
Locatie:    Energiestraat 2B Horst
Datum:     Elke 2e vrijdag van de maand bij voldoende aanmeldingen (min. 6p)
Duur:        De cursus duurt circa 8 uur
Kosten:     €180,- per deelnemer*
Vereist:     Veiligheidsschoenen (indien niet beschikbaar graag vooraf doorgeven!)
Leeftijd:    18 jaar

*Voor medewerkers van LinQ event Group gelden afwijkende voorwaarden. informeer hier even naar.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@linqeventgroup.nl of bel: 085-4864640.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.