Basistraining Veilig werken in de evenementenindustrie

De basistraining "Veilig werken in de evenementenindustrie" richt zich met name op  veiligheid op de werkvloer. Tijdens deze training zullen de basis veiligheidsinstructies, een stukje wet- en regelgeving, het correct gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het aanleren van een juiste werkhouding bij tillen/belasten onder andere aan bod komen. De cursus duurt ca. 6 uur en kent een theorie- en een praktijkgedeelte. De instructiedag wordt afgerond met een korte theorietoets. Na afloop ontvangen alle deelnemers een bewijs van deelname.

Deze instructie is inclusief:

  • Theorie en praktijkgedeelte;
  • Gebruik praktijkmaterialen;
  • Lunch incl. koffie en/of thee (gratis);
  • Frisdrank (gekoeld) en versnaperingen tegen betaling verkrijgbaar;
  • Theorietoets;
  • Bewijs van deelname.

Overzicht:
Locatie:    Energiestraat 2B Horst;
Datum:     maandelijks mits voldoende deelnemers (min. 4-8p);
Duur:        De cursus duurt circa 6 uur;
Kosten:     €72,50 per deelnemer*;
Vereist:     Veiligheidsschoenen (indien niet beschikbaar graag vooraf doorgeven!);
Leeftijd:    18 jaar.

*Voor medewerkers van LinQ event Group gelden afwijkende voorwaarden. informeer hier even naar.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@linqeventgroup.nl of bel: 085-4864640.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.