Garantie voor betrouwbaarheid
Groepstrainingen
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

In house trainingen en cursussen

Bij LinQ Event Group staat kwaliteit voorop, bij al onze diensten. Voor LinQ Crew Services betekent dit, dat u kunt verwachten dat we medewerkers sturen die weten van aanpakken en goed werk afleveren. Maar we willen u ook zoveel mogelijk voorzien van mensen die bekend zijn met uw organisatie én de betreffende werkzaamheden. Om die reden hebben we onze eigen cursussen en trainingen opgezet, toegespitst op de werkzaamheden van onze opdrachtgevers. Nieuwe medewerkers krijgen indien nodig eerst een basistraining, waarin zij bekend raken de meest voorkomende werkzaamheden in onze sector.

Alle trainingen zijn door onze eigen medewerkers samengesteld en worden ook door interne instructeurs gegeven. Waar nodig werken wij samen met externe, erkende opleiders. In dat geval hebben onze vaste medewerkers de cursus als eerste meegemaakt, zodat wij er zeker van zijn dat deze voldoen aan onze eisen en werkmethoden.

LinQ-medewerkers kunnen op dit moment onder meer de volgende trainingen volgen:

  • Basisinstructie veilig werken in de evenementenindustrie;
  • Veilig werken met de heftruck
  • Veilg werken met de hoogwerker
  • Podiumbouw beginners en gevorderden

Niet werkzaam bij LinQ Event Group, maar toch interesse in onze trainingen? Dat kan! Verderop op deze website vind je meer informatie over onze cursussen. Zoek je een andere cursus, of heb je hier vragen over onze trainingen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden