Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Event Crew

U zoekt de perfecte event crew voor uw evenement of festival? Zoek niet verder!

Event Crew huren

Bij LinQ Crew Services zijn wij gespecialiseerd in het leveren van event crew. Uw evenement heeft natuurlijk mensen nodig, zoals voor op- en afbouw, catering, sitecrew, etc. Wij kunnen dit en meer leveren. Kijk eens bij de diensten om een overzicht te krijgen onder welke disciplines ons personeel in te zetten is.

Extra handen

Het maakt niet uit voor onze mensen of zij zelfstandig dienen te werken of samen met uw eigen crew. Doordat onze crew al jaren ervaring heeft binnen vele disciplines, zullen zij in ieder team op kunnen gaan. Zo kunt u er voor kiezen of u een volledig zelfstandig team wilt, een combinatie van uw en onze mensen of enkel de aansturing door een van uw mensen. Dit zorgt er voor dat u zelf de controle kunt uitoefenen die u nodig vindt.

Huren van Event Crew

Om uw event tot een succes te maken kunt u onze mensen onder meer inzetten voor:

Zoals u ziet zijn onze mensen breed inzetbaar. Heeft u interesse in een van de diensten? Neem dan vooral een vrijblijvend contact op. Dan kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Event security

Wanneer u een event organiseert is het ook verstandig om een plaats te creëren waar mensen de bezittingen kunnen laten die ze niet nodig hebben. U kunt gaan voor een klassieke garderobe, maar een mooi alternatief zijn de Lockers van ons dochterbedrijf Locker Company. Locker Company biedt u verschillende opties als het aan komt op Lockers. Deze kluisjes zijn er simpel in twee varianten; De E-Locker en de sleutel Locker. Deze twee opties zijn te huur in diverse variaties. Kijk vooral eens naar de mogelijkheden om te zien hoe zij u veel werk kunnen besparen.

Event crew huren bij LinQ Crew Services

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er voldoende opties om tot een passende invulling te komen van uw event personeel. Heeft u interesse gekregen in een samenwerking? Aarzel niet en neem eens contact met ons op. Dan kunnen wij geheel vrijblijvend naar de opties kijken. Zo komen we samen tot een ideale samenwerking.    

Referenties