Stagehands Gezocht

Wil jij een kijkje nemen achter de schermen van zowel indoor- als outdoorevenementen? Ben je benieuwd hoe de backstage van een groot evenement eruit ziet en ben je niet vies van doorwerken? Lees dan onderstaande tekst, want wij zoeken jou.

Hoog niveau

Onze stagehands beheersen de basiskennis op diverse deelgebieden en zijn onmisbaar als helpende hand bij de realisatie van evenementen.

De medewerkers van LinQ Crew Services zijn vooral onderlegd in ondersteuning bij de montage van licht en geluid, het plaatsen van video walls en het laden en lossen van vrachtwagens. Door onze in-company trainingen en cursussen houden wij het kennisniveau van onze medewerkers op peil en zorgen we voor duidelijke instructies wanneer het gaat om veilig werken op productielocaties.

Stagehands gezocht

L!nQ Crew Services is constant op zoek naar extra personeel. Zo hebben wij nu dus ook een vacature voor stagehands uitstaan. Als Stagehand ga jij aan de slag op grote festivals en evenementen om mee te helpen in de op- en afbouw. Jij ondersteunt dan het hoofdteam van bijvoorbeeld licht- en geluidstechnici. Ook zul je betrokken worden bij de op- en afbouw van video- en podiumproductie.

Wat mag jij verwachten?

Hoe ziet jou dag er uit wanneer je op de stagehand vacature hebt gereageerd: Van tevoren krijg jij alle werkinfo toegestuurd. Dan ga je samen met andere L!nQ collega’s naar de plaats van bestemming. Uiteraard staat gezelligheid hoog in het vaandel, eerst een bakkie doen. Daarna aan de slag. Variërend van het podium leeghalen van Drake tot het laden van de vrachtwagens van Justin Bieber of Bruce Springsteen. Dit is maar een greep uit de vele producties die wij deels verzorgden/ondersteunden. Jezelf ontwikkelen vinden wij belangrijk, er worden dan ook diverse trainingen aangeboden!

Wat zoeken wij?

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent flexibel inzetbaar (dus ook ’s avonds en ’s nachts);
  • Je bent fit;
  • Je bent een harde werker die het niet erg vind om lange dagen te maken;
  • Je kunt goed werken in een team, maar ook zeker zelfstandig;
  • Je hebt twee rechterhanden.

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren?

Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatie naar onze planning en wellicht sta jij deze zomer backstage bij een van de vele producties waar wij aan mee werken!