Podiumbouwers gezocht

Ben jij benieuwd hoe de enorme constructie achter het decor op een evenement gebouwd wordt? Ben je niet vies van zwaar werk en hou je van hoogtes? Lees dan onderstaande tekst, wellicht zoeken wij jou!

Scaffolders, klimmers en steelhands gezocht

Voor de realisatie van de grootste podia op de beste evenementen zoeken wij podiumbouwers. Je gaat de hoogte in en zorgt voor de veilige constructie van de dikste podia. Wij leiden je binnen het bedrijf op zodat je veilig en efficiënt te werk kunt gaan. Zo leer je snel podium bouwen en zul jij op de grootste evenementen aan de slag gaan met onze podiumbouw jobs.

Wat mag jij verwachten?

Hoe ziet een willekeurige dag bij L!nQ er uit? Van tevoren krijg jij alle werkinfo toegestuurd. Dan ga je samen met andere L!nQ collega’s naar de plaats van bestemming. Uiteraard staat gezelligheid hoog in het vaandel! Eerst een bakkie doen. Daarna aan de slag. Variërend van het bouwen van een VIP-dek tot  een enorm podium bouwen in de buitenlucht. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel goed voorbereid op klus gaat. Alle benodigde gereedschappen en klimharnassen worden dan ook verzorgd. Ook worden er verschillende cursussen aangeboden, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen!

Wat zoeken wij?

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent flexibel inzetbaar (dus ook ’s avonds en ’s nachts);
  • Je bent fit;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent een harde werker die het niet erg vindt om lange dagen te maken;
  • Je kunt goed werken in een team, maar ook zelfstandig;
  • Je hebt twee rechterhanden.

Klinkt dit alles als muziek in jouw oren?

Solliciteer dan nu hier en stuur je CV en motivatie naar de planning en wellicht sta jij deze zomer, op 20m hoogte, op Tomorrowland, Dominator of Pinkpop.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.