L!nQ Event Group zoekt op- en afbouw medewerkers

Wij zoeken nieuwe medewerkers om mee te helpen bij de op- en afbouw van deze festivals en evenementen!

Medewerker Op- en Afbouw Evenementen

De adrenaline giert door je lijf wanneer jij te horen krijgt dat je mee mag werken aan de bekendste evenementen die dit festivalseizoen gaan plaatsvinden. Niets leuker dan de festivals te bezoeken die je zelf mee hebt opgebouwd; die kans heb je nu! Afgelopen jaar stonden we bijvoorbeeld op  Tomorrowland, Dominator, Lowlands en Pinkpop. Maar ook in het buitenland waren wij te vinden voor de grootste festivals.

Wat mag jij gaan doen

Wat we doen op die festivals en evenementen? We bouwen, en flink ook. Je gaat aan de slag om de mooiste en grootste podia te bouwen, ledwalls voorbereiden voor de projectie en het afwerken van de mooiste podiumontwerpen. Hoog de stellage in om iets te bevestigen of juist de hoogte in met een hoogwerker, jij bent er niet vies van. Heb je ook al certificaten zoals je heftruck of hoogwerker certificaat, dan is dat mooi meegenomen. Heb je dat niet? Ook geen probleem!

Wat wij zoeken:

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je houdt van aanpakken;
  • Je bent een teamplayer, maar ook alleen kun jij wel uit de voeten;
  • Je hebt twee rechterhanden.

Wat wij bieden:

  • De gezelligste crew van Zuid-Nederland;
  • Een marktconform salaris;
  • De mogelijkheid tot cursussen en trainingen.

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan niet en reageer dan hier! Misschien sta jij dan binnenkort op de grootste festivals in en rond Nederland.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.