The Qontinent

The Qontinent is een dancefestival in België welke in 2017 zijn tiende editie vierde. Er zijn verschillende muziekstijlen te vinden die weggeschreven worden als harddance (hardstyle, hardcore). Een mooi festival met mooie aankleding en podia.

Deco

De mensen van L!nQ waren hier onder meer om de deco mee op orde te maken. Deco? Jazeker! Meehelpen aan de mooie façades van de podia en het aankleden van het terrein, onze crew pakt het graag op!

Layher

Ook waren onze mensen te vinden op hoogte. De layher in klimmend om de bouwwerken van The Qontinent vorm te geven.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.