Lowlands

Een Nederlands festival pur sang. Oorspronkelijk gestart in de jaren 60, opnieuw gelanceerd in '93. Een festival wat ruimte biedt aan niet alleen muziek, maar ook aan literatuur, film, cabaret, ballet, theater en strip.

Site werkzaamheden

Onze sitehands waren voor, tijdens en na Lowlands op het festival terrein te vinden. Onze crew pakt mee aan waar nodig, van catering runnen tot volgspotten en alle tussenliggende opdrachten. Werken voor deze Lowlands is voor hen een van de hoogtepunten van het seizoen. Een erg toffe organisatie met ruimte voor plezier. Te vaak gebruikt, maar als er een catchphrase zou aansluiten, zou het toch wel "work hard, play hard" zijn.

Camping

Ook waren wij buiten het terrein op de camping bezig om de tenten op te bouwen. Niet van de bezoekers, maar wel voor het gemak van de bezoekers.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.