DefQon.1

DefQon is sinds 2003 een vaste waarde in Nederland als het gaat om de hardere 'dance'. In de jaren is het festival gegroeid en daarmee ook de podia en artiesten. De mooiste podia worden voor het festival opgetrokken om er voor te zorgen dat de bezoeker een ultieme ervaring ondergaat.

Rigging

Op DefQon.1 waren een aantal mensen van onze crew te vinden om mee de hoogte in te gaan om daar de rigging verzorgen.

LED

Ook waren wij op DefQon.1 te vinden om de vele ledpanelen op te hangen en aan te sluiten. Kilometers kabel en honderden panelen later was DefQon.1 klaar om zijn gasten te ontvangen.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.