ADE (Amsterdam Dance Event)

ADE is zo veel meer dan alleen een dance event. Behalve de grootste dj's die plaatjes komen draaien, is er ook ruimte voor meer zakelijke aspecten. Er zijn conferenties en sprekers. Niet alleen lekker dansen dus, maar ook voor de zakelijke bezoeker zeker de moeite waard.

Videotech

Onze crew was hier in grote getale aanwezig op verschillende plaatsen. Onze crew werkte tijdens ADE op diverse plekken mee aan de op- en afbouw van de verschillende evenementen. Zo werkten onze mensen mee aan het installeren, ophangen en afbouwen van LED-schermen en licht-installaties

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.