Referenties

Wij leveren en bemiddelen personeel in de media- en evenementenindustrie.

In 2006 vond de oprichting van L!nQ Crew Services plaats. In korte tijd was L!nQ een gevestigde naam in de evenementenbranche en stond zij bekend om de geleverde kwaliteit van haar personeel.

Crew Services

L!nQ levert personeel voor verschillende disciplines binnen de evenementenbranche onder de naam Crew Services. Dit betreft een aantal variaties waaronder podiumbouw, stage- en sitehands en chauffeurs. L!nQ heeft in de jaren een betrouwbaar personeelsbestand opgebouwd. Dit personeel wordt intern opgeleid om er voor te zorgen dat zij veilig met de materialen om gaan.

Een groeiende factor

Door de jaren heen zijn er vele grote evenementen en festivals afnemer geweest van de diensten van L!nQ Crew Services. Zo heeft de crew van L!nQ meegeholpen in verschillende tours van André Rieu, zijn zij op de grootste festivals van Qdance aan de slag geweest en komen zij jaarlijks terug op Lowlands. Een aardige staat van dienst die er voor zorgde dat L!nQ in evenementenland een gevestigde naam werd. Dit is ook te zien in onze verzamelde referenties.

Onze staat van dienst

Zoals al te lezen was waren wij actief voor onder andere André Rieu en Lowlands. Ook Q-dance is een graag geziene projectleverancier. Onder Q-dance vallen bijvoorbeeld The Qontinent, DefQon.1 en Dominator. Maar ook andere grote festivals en evenementen weten ons te vinden. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief geweest voor Mysteryland, Tomorrowland, ADE, Concert at Sea, North Sea Jazz en Pinkpop. Zij konden rekenen op onze crew van hoog niveau. Een crew die net dát beetje extra durft te geven.

Samenwerken?

Heb je interesse gekregen in onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij leveren wat jij zoekt!

L!nQ Crew Services <the perfect match for your event!>