Over L!nQ Crew Services

Een betrokken en hecht team: onze garantie voor betrouwbaarheid en kwaliteit!

L!nQ Crew Services is sinds haar oprichting in 2006 een vaste kracht in de evenementenbranche. In korte tijd is L!nQ Crew Services uitgegroeid tot een kwalitatieve en betrouwbare partner wanneer het gaat om de projectmatige inzet van tijdelijk personeel en het bemiddelen van freelancers.

De juiste crew voor jouw evenement

L!nQ Crew Services levert de benodigde crew voor jouw evenement. Of het nu gaat om podiumbouw, stage- en sitehands, chauffeurs of een andere vereiste, wij zorgen voor de juiste mensen naar jou wens. Onze mensen worden intern opgeleid en weten dus hoe zij veilig om moeten gaan met de voorkomende situaties en materialen.

Groei van de crew en bedrijf

Door de jaren heen is ons personeelsbestand flink gegroeid tot de gemotiveerde crew die wij nu kunnen leveren. Een hardwerkende crew die goed op elkaar is ingespeeld zorgt voor een snelle opbouw. Door de interne opleidingen en certificering garanderen wij een gemotiveerd team met de hoognodige vakkennis en professionaliteit. Natuurlijk is deze groei alleen tot stand kunnen komen door het vertrouwen in ons bedrijf. Vele organisaties weten ons te vinden; dit blijkt ook uit onze verzamelde referenties.

Onze staat van dienst

Gedurende de jaren van L!nQ Crew Services, hebben wij een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Wij hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan de realisatie van evenementen zoals Lowlands, North Sea Jazz, het jaarlijkse VNG  Congres, Alcatrazz, de Floriade 2012, Rockin Park, AFAS Tennis Classics, Vrijthofconcerten en diverse tourproducties van onder andere André Rieu. Deze projecten hebben wij mogen realiseren voor diverse opdrachtgevers. Opdrachtgevers zoals LOC7000, Thearent, Van Lieshout Elektra, Van der Loo Party&Business Events, Euro Tec, Ice-World Benelux en Xymio. Zij konden en kunnen rekenen op een kwalitatieve en communicatief vaardige crew van hoog niveau. Onze crew is niet bang om net dát beetje extra te leveren in hun werk.

Samenwerken?

Heb je interesse gekregen in onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen wij leveren wat jij zoekt!

L!nQ Crew Services <the perfect match for your event!>