Over L!nQ Crew Services

Een betrokken en hecht team: onze garantie voor betrouwbaarheid en kwaliteit. L!nQ Crew Services is sinds haar oprichting in 2006 een vaste kracht in de evenementenbranche. In korte tijd is L!nQ Crew Services uitgegroeid tot een kwalitatieve en betrouwbare partner wanneer het gaat om de projectmatige inzet van tijdelijk personeel.

De juiste crew voor jouw evenement of project

L!nQ Crew Services levert de benodigde crew voor jouw evenement of project. Wij zorgen voor de juiste mensen naar jouw wens. Onze crew bestaat uit echte aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken. Met onze crew kunnen wij je in teamverband ondersteunen bij allerlei hand- en spandiensten. Hierbij staan daadkracht en flexibiliteit voorop. Onze crew is breed inzetbaar en niet bang om net dát beetje extra te leveren in hun werk.

Onze staat van dienst

Gedurende de jaren van L!nQ Crew Services, hebben wij een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Wij hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan de realisatie van evenementen zoals Pinkpop, Solar, Lowlands, North Sea Jazz, het jaarlijkse VNG Congres, Alcatrazz, de Floriade 2012, Rockin Park, AFAS Tennis Classics, Vrijthofconcerten en diverse tourproducties van onder andere André Rieu. Deze projecten hebben wij mogen realiseren voor diverse (inter)nationale en regionale opdrachtgevers.