Stoffeerders

Stoffeerders huren

Heeft u een geweldige facade voor ogen van uw stage maar u zoekt nog stoffeerders om het te realiseren? Onder begeleiding zorgen wij voor vakmensen die hun vak verstaan. Precies, snel en efficiënt: Dat zijn ze bij L!nQ.

Exact werken

Een precisiewerkje dat niet voor iedereen is weggelegd; stoffering is een vak apart en vraagt om mensen met geduld en een gezonde drang naar perfectie.

Met onze jarenlange ervaring voor één van de meest toonaangevende theater- en eventstoffeerders binnen Nederland en ver daar buiten, hebben wij een flink bestand allround stoffeerders. Met ervaring in het afstofferen van een beurs, productpresentatie stand of zelfs bij hebben gedragen aan de enorme decors voor diverse dance festivals en concerten. Zo leverden wij eerder al een projectteam om mee te helpen bij de verduistering van het dak van de Amsterdam ArenA en bouwden we mee aan het decor van Tomorrowland.

 

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.