Stand- en decorbouwers

Standbouwers inhuren

Er is niets wat de aandacht zo goed op u kan vestigen op een beurs, zoals een unieke stand. Onze standbouwers zijn in staat om met de meest gehanteerde systemen uit de voeten te kunnen. Zij zorgen er voor dat de stand naar uw wens wordt geplaatst, zodat u alleen nog maar de toestroom hoeft te handelen.

Systeemstandbouw

Systeemstandbouw is een bekend werkterrein voor onze standbouwers. Zij kunnen overweg met de meest gehanteerde systemen in de standbouwwereld. Wij kunnen de standbouw in opdracht realiseren met zelfsturende teams of ondersteuning bieden en onder uw supervisie werken.

Extra's

Naast de standbouwers hebben wij een aantal interieur- en decorbouwers in dienst. Hiermee realiseren we decorstukken en stands op maat, waarbij we desgevraagd ook zorg dragen voor het ontwerp.

Standbouwer huren

Heeft u interesse gekregen in onze standbouwers? Wilt u een team of een paar extra handen? Geen probleem! Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.

 

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.