Stagehands

Stagehands inhuren

U zoekt nog een stagehand crew voor de opbouw of afbouw van uw evenement? Wij kunnen u daarbij helpen! Of u nu zoekt naar stagehands, sitecrew, podiumbouwers of een ander soort crew, wij bieden een oplossing. Onze stagehands zijn ervaren mensen welke op zijn minst de basiskennis van diverse deelgebieden in de event realisatie. Daarom kunnen zij zich onmisbaar maken voor de realisatie van uw evenement.

Opgeleid het beste

Onze stagehands krijgen voortdurend bijscholing. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent veilig werken en het werken met nieuwste technieken. De trainingen worden voornamelijk in-house gegeven, maar ook door partners waar wij al jaren een goede samenwerking mee hebben. Dit zorgt er voor dat een korte uitleg vaak voldoende is. Ook kunnen onze stagehands overweg met werktekeningen. Zo heeft u de ideale event crew. 

Breed inzetbaar

De medewerkers van LinQ Crew Services zijn erg breed inzetbaar. Zij zijn onderlegd in de (ondersteuing van) montage van lichte en geluid, het plaatsen van video walls en het efficiënt laden en lossen van vrachtwagens. Het zijn mensen die al jaren samenwerken en elkaar daardoor ook feilloos aanvoelen.

Onze stagehands huren

Heeft u interesse gekregen in onze stagehands? Mannen die hard werken, weinig klagen en zorgen dat er iets gedaan wordt? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. Of u nu een volledig crew team zoekt of slechts een aantal extra handen, wij bieden de uitkomst.