Sitecrew/Sitehands

Sitecrew huren

U organiseert een event of festival en heeft nog een team nodig als sitecrew? Wij leveren! Onze sitehands zijn vakbekwaam en weten van aanpakken. Ze zijn ervaren en worden voortdurend bijgeschoold om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Wat doen onze sitehands

Onze sitehands zijn breed inzetbaar, voor, tijdens, of na het evenement. Zo kunnen zij zelfstandig taken uitvoeren op het gebied van bewegwijzering plaatsen, hekwerk en afrastering plaatsen en controleren, bevoorraden van kassa-units, horecapunten en merchandise stands. Zij zorgen er voor dat uw evenement soepel loopt. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Ook na het evenement zorgen onze sitehands er voor dat uw event ook weer netjes wordt afgebouwd.

Sitecrew voor alle werkzaamheden

Zoals u heeft kunnen lezen is onze sitecrew voor praktisch alles inzetbaar. Ze zijn ervaren op vele gebieden. Van LED schermen opbouwen tot simpel genoeg hekken plaatsen. U verzint het, onze sitecrew kan het. Kijk eens bij onze referenties om een indruk te krijgen van de werkzaamheden.

Sitehands inschakelen

Heeft u snel sitehands nodig? Een paar handen of een compleet team? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken hoe wij tot een geslaagde opzet komen.

De LinQ Site Crew ontzorgt maximaal!

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.