Podiumbouwers

Podiumbouwers huren

Voor de realisatie van de ontwerpen en bouwtechnische tekeningen is een team van bekwame mensen met vakkennis onmisbaar. Zeker als het gaat om podiumbouw. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Onze scaffolders, klimmers en steelhands hebben praktijkervaring in het lezen van de door u aangeleverde technische tekeningen. Onze podiumbouwers zorgen dat dit ook allemaal veilig gebeurt.

Opgeleid het beste

Door de in-company trainingen van L!nQ, weet onze crew als geen ander hoe zij veilig en behendig moet werken. Zo gaan zij met gemak de hoogte in. Door de opleidingen is de crew al voor aanvang op de werkvloer voldoende bekend met de gebruikte materialen en het lezen van technische tekeningen. Hierbij houden zij de toepassing van veiligheidsmaatregelen in acht en zijn zij altijd op de hoogte van de meest actuele geldende regelgeving.

Onze crew inschakelen

Heeft u tijdelijk meer mankracht nodig voor de realisatie van uw project? Een zelfstandig team of een aantal handen die onder uw begeleiding u ondersteunen met de project realisatie? Dat kan! Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.