Podiumbouwers

Podiumbouwers huren

Voor de realisatie van de ontwerpen en bouwtechnische tekeningen is een team van bekwame mensen met vakkennis onmisbaar. Zeker als het gaat om podiumbouw. Veiligheid staat natuurlijk voorop. Onze scaffolders, klimmers en steelhands hebben praktijkervaring in het lezen van de door u aangeleverde technische tekeningen. Onze podiumbouwers zorgen dat dit ook allemaal veilig gebeurt.

Opgeleid het beste

Door de in-company trainingen van L!nQ, weet onze crew als geen ander hoe zij veilig en behendig moet werken. Zo gaan zij met gemak de hoogte in. Door de opleidingen is de crew al voor aanvang op de werkvloer voldoende bekend met de gebruikte materialen en het lezen van technische tekeningen. Hierbij houden zij de toepassing van veiligheidsmaatregelen in acht en zijn zij altijd op de hoogte van de meest actuele geldende regelgeving.

Onze crew inschakelen

Heeft u tijdelijk meer mankracht nodig voor de realisatie van uw project? Een zelfstandig team of een aantal handen die onder uw begeleiding u ondersteunen met de project realisatie? Dat kan! Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.