Licht-, geluid- en video technici

Licht-, geluid- en video technici inhuren

Een rigoureuze inzet van materialen maakt niet per definitie een succes van een licht- geluid- of videoproductie. L!nQ Crew Services beschikt met haar netwerk over een keur aan licht- geluid- en videotechnici die juist ook met minimale middelen het maximale uit een show kunnen halen.

Licht technici

Onze crew heeft veel ervaring op het gebied van licht. Zo wordt onze crew regelmatig ingezet bij de opbouw van concerten, optreden en events. Door de ervaring kunnen zij vele opdrachten aan. Zo kan onze crew ook prima werken met LED verlichting en panelen.

Geluids technici

Onze geluidstechnici hebben net als iedere andere geluidstechnicus, een grote affiniteit met geluid. Zij hebben een grote interesse in het vak en de kennis die nodig is om alle facetten te kunnen ondersteunen. Zij zijn de ideale ondersteuning van uw geluidsteam.

Video technici

Onze video technici zijn goed onderlegd als het gaat om ledwalls. Zij worden regelmatig bijgeschoold en zijn in te zetten voor het op- en afbouwen van uw ledwalls. Dit gaat van constructie tot plaatsing, ook het aansluiten is natuurlijk geen probleem. 

Technici huren

Door op een slimme manier om te gaan met de inzet van materialen in relatie tot de juiste techneut op de juiste plaats, kan er zelfs in het uiteindelijke kostenplaatje wellicht nog een besparing gemaakt worden. Heeft u interesse in een technieker van onze kant? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij samen kijken naar een ideale oplossing.