IJsbaanbouwers

IJsbaanbouwers inhuren

De op- en afbouw van ijsbanen vereist specifieke kennis en een team dat goed op elkaar is ingespeeld. Onze teams hebben trainingen gevolgd bij gerenommeerde ijsbaan-leveranciers en weten deze perfect om te zetten naar de praktijk. Zo zorgen zij er voor dat uw evenement met ijsbaan gladjes verloopt.

Onze IJsbaanbouwers

Bij L!nQ Crew Services kunt u ook terecht als u enkel nog op zoek bent naar de juiste persoon voor aansturing of extra stagehands in uw team. De flexibiliteit en communicatieve vaardigheden van onze medewerkers maken hen, in combinatie met hun kennis van ijsbaan-bouw, de perfecte aanvulling voor uw team. heeft u interesse gekregen in onze ijsbaanbouwers? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.