Hoogwerker chauffeurs

Hoogwerker chauffeurs inhuren

U heeft een evenement en zoekt daarbij nog stagehands, podiumbouwers en hoogwerker chauffeurs? Zoek niet verder; onze crew staat klaar voor u. De meeste crewleden zijn multifunctioneel inzetbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om specifiek om een hoogwerker chauffeur te vragen. Deze zijn er dan op toegespitst ervoor te zorgen dat alles op hoogte veilig en goed gebeurt.

Ervaring

Ons bestand hoogwerker chauffeurs heeft ruime ervaring op één of meerdere modellen hoogwerker. Daarnaast beschikken we over bekwame medewerkers met wellicht minder praktijkervaring, maar wel in staat om een hoogwerker te bedienen en te besturen. Het bedienen van een hoogwerker leer je vooral in de praktijk. Naast het behalen van een certificaat, voornamelijk om de theoretische kennis te vergaren, is het onontbeerlijk om in de praktijk ervaring op te doen met het besturen van een hoogwerker.

Opgeleid het beste

Binnen ons bedrijf voorzien we de medewerkers die een hoogwerkercertificaat willen behalen van een theoriecursus met daarnaast een praktijkcursus van enkele dagdelen, waarbij de deelnemer de diverse modellen leert besturen naar de normen die gehanteerd worden. Na deze op-maat-cursus is een chauffeur in staat om de basiswerkzaamheden correct uit te voeren.

Onze hoogwerker chauffeurs huren

Heeft u interesse gekregen in het inhuren van onze hoogwerker chauffeurs? Of wilt u er een bij de sitecrew? Geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen tot een geschikte oplossing kunnen komen.