Heftruck chauffeurs

Heftruckchauffeur inhuren

De heftruckchauffeur blijkt vaak een onmisbare schakel in het efficiënt opbouwen van een evenement. Zij kunnen snel een vrachtwagen laden en lossen. Daarbij kunnen zij snel de materialen naar de locatie rijden en deze helpen met plaatsen. Een onmisbare schakel in het snel en veilig werken tijdens de op- of afbouw van uw evenement.

Heftruck of verreiker?

Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen een heftruck en een verreiker. Een heftruck is vooral toegelegd op het laden en lossen van vrachtwagen, magazijnwerk en binnenlocaties. Een verreiker (of Manitou) kan beter uit de voeten op het ruwe terrein en is stabieler. Bij het kiezen welke chauffeur u nodig gaat hebben, is het dus van belang te kijken naar uw werkgebied en uw doel.

Opgeleid het beste

Bij LinQ Event Group hebben wij een scala aan in-house trainingen. Zo ook een heftruckcursus. Deze cursus bestaat uit twee delen: Theoretische basiskennis en een praktijktraining. De basiskennis is nodig om een heftruckcertificaat te behalen. Wanneer dit voltooid is krijgen zij een training welke is toegespitst op evenementen. Dit bestaat uit praktijk oefeningen en werkzaamheden. Deze werksituaties worden allemaal gerelateerd aan festival- en eventsites. Zo garanderen wij een chauffeur van hoge kwaliteit.

Heftruckchauffeur huren

Heeft u interesse gekregen om een heftruckchauffeur van ons in te zetten voor uw evenement? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden en de opties die het beste aansluiten bij uw evenement.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.