Heftruck chauffeurs

Heftruckchauffeur inhuren

De heftruckchauffeur blijkt vaak een onmisbare schakel in het efficiënt opbouwen van een evenement. Zij kunnen snel een vrachtwagen laden en lossen. Daarbij kunnen zij snel de materialen naar de locatie rijden en deze helpen met plaatsen. Een onmisbare schakel in het snel en veilig werken tijdens de op- of afbouw van uw evenement.

Heftruck of verreiker?

Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen een heftruck en een verreiker. Een heftruck is vooral toegelegd op het laden en lossen van vrachtwagen, magazijnwerk en binnenlocaties. Een verreiker (of Manitou) kan beter uit de voeten op het ruwe terrein en is stabieler. Bij het kiezen welke chauffeur u nodig gaat hebben, is het dus van belang te kijken naar uw werkgebied en uw doel.

Opgeleid het beste

Bij LinQ Event Group hebben wij een scala aan in-house trainingen. Zo ook een heftruckcursus. Deze cursus bestaat uit twee delen: Theoretische basiskennis en een praktijktraining. De basiskennis is nodig om een heftruckcertificaat te behalen. Wanneer dit voltooid is krijgen zij een training welke is toegespitst op evenementen. Dit bestaat uit praktijk oefeningen en werkzaamheden. Deze werksituaties worden allemaal gerelateerd aan festival- en eventsites. Zo garanderen wij een chauffeur van hoge kwaliteit.

Heftruckchauffeur huren

Heeft u interesse gekregen om een heftruckchauffeur van ons in te zetten voor uw evenement? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden en de opties die het beste aansluiten bij uw evenement.