Chauffeurs en Runners

U zoekt een chauffeur voor uw evenement om u te helpen in het vervoer van personeel, artiesten of hospitality toebehoren? Dan bieden wij de oplossing. Wij putten uit een groot bestand van medewerkers en zzp-ers met veel ervaring op uiteenlopende gebieden binnen het evenemententransport. Onze chauffeurs weten van aanpakken en zullen dit ook doen.

Runners voor uw evenement

Onze runners zorgen er voor dat uw evenement overal bevoorraad blijft. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor de bevoorrading van de bar, de hospitality stand of service desk. Dit garandeert dat de crew door kan werken en zich geen zorgen hoeft te maken over voorraden. Zo staan wij er samen klaar voor zonder vertragingen.

Chauffeurs voor ieder transport

Heeft u nog hulp nodig bij het transport van personeel en artiesten van en naar hotels, airport transfers of bij incidentele inkoop tijdens de productie? Wij leveren chauffeurs met het rijbewijs B. Deze zijn multifunctioneel inzetbaar. Naast goed rijgedrag en een verzorgd uiterlijk, kan er desgewenst rekening worden gehouden met bijvoorbeeld de beheersing van meerdere talen voor een representatieve dienstverlening.

Het gezicht van uw evenement

Runners zijn vaak het eerste gezicht van uw evenement. Waar zij verantwoordelijk zijn voor het transport van uw producten, personeel en artiesten. Daarom zorgen wij er voor dat de chauffeurs er verzorgd uitzien en goed geïnstrueerd worden naar gelang uw wensen. Zo zijn onze chauffeurs een visitekaartje van uw organisatie.

Samenwerken

Onze chauffeurs/runners komen uit een groot team van mensen welke al geruime tijd samen werken. Dit zorgt er voor dat zij op elkaar ingespeeld zijn. Zo garanderen wij een efficiënt team met de benodigde ervaring om alles soepel te laten verlopen. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.