Cateringhands

U zoekt nog helpende handen in de catering voor uw evenement? Zoek niet verder! Onze cateringhands zijn de juiste catering hulp die u zoekt. Onze cateringhands kunnen zowel in zelfstandig werkende teams functioneren, maar zijn ook gewend om orders aan te nemen en de gewenste instructies op te volgen.

Mogelijkheden

Onze cateringhands zijn veelzijdig en getraind. Zij zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en kunnen in iedere situatie opereren. Zo kunnen zij zich aanpassen aan het gewenste etiquette niveau. Zij zijn bedreven in het voorbereiden van de Mise en place. Zo zorgen zij dat uw catering een vliegende start kan maken. Ook kunnen zij als geen ander helpen in de bediening. Dit kunnen zij op ieder gewenst etiquette niveau. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om ze in te zetten in de afwas. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de crew leveren voor de op en afbouw van uw catering. Zo kunnen wij u helpen een totaalplaatje te creƫren van een hoog niveau.

Opleidingen voor het hoogste niveau

Bij L!nQ Crew Services bieden wij opleidingen voor ieder onderdeel in ons bedrijf. Zo leiden wij ook onze catering hands zelf op. Zo hebben wij alle controle over het behaalde niveau. Natuurlijk gaan wij voor het hoogst haalbare, zodat u op uw evenement geen zorgen heeft over onze crew. Door de eigen opleidingen zijn de crewleden op de hoogte van alle wet- en regelgeving omtrent het werken met voedsel. Ook zorgen wij voor een nette omgang met gasten en een professionele houding.

Volledig inzetbaar

Onze crew weet van aanpakken. Daar staan wij voor. Geen half werk maar er vol tegenaan. Door de eigen opleidingen garanderen wij het gewenste niveau van professionaliteit. Dit kunnen zij zowel zelfstandig als onder leiding van een horecamanager. Heeft u interesse gekregen in onze cateringhands? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.