Diensten

Wij leveren en bemiddelen personeel in de media- en evenementenindustrie.

Gemotiveerd en kundig personeel

Zoals je kunt zien bieden wij een groot aanbod aan diensten. Gemotiveerd personeel met de benodigde ervaring en kennis helpen u om jouw evenement tot een succes te brengen. Een kwalitatieve en vaardige crew welke net dát beetje extra geeft om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Crew huren

Onze crew is er een die van aanpakken weet. Geen gejammer of geklaag, nee! Hard werken, professioneel en gemotiveerd. Zo is onze crew. Een sterk team met jaren ervaring, in-house opleiding en bijscholing. Zo kunnen wij voor iedere situatie een crew voorzien. Zij zullen altijd net even iets extra’s geven om het werk met trots achter te kunnen laten. Interesse? Neem eens contact met ons op om de crew huur mogelijkheden door te nemen.

Opgeleid het beste

Zoals aangegeven leiden wij onze crew zelf op. Dit wordt gedaan naar de laatste wet- en regelgeving. Tevens keuren wij ook zelf ons materiaal. Zo garanderen wij niet alleen dat de crew weet hoe zij veilig moeten werken, maar ook dat het materiaal allemaal veilig is. Zo huur je crew die weet hoe het hoort. Tevens bieden wij opleidingen aan voor externe partijen. Kijk daarvoor eens naar onze trainingen.

Wat bieden wij

Zoals je hierboven al kunt zien, bieden wij een uitgebreide crew service aan. Of je nu simpelweg op zoek bent naar op/afbouw van jouw evenement, chauffeurs met de juiste certificering, stand- en decorbouw met de juiste stofferingen of algemene service medewerkers, jij vind wat je zoekt bij L!nQ Crew Services.

Heb je interesse gekregen in een van onze diensten, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw event. Kijk ook vooral eens verder naar de specifieke diensten om zo een nog beter beeld te krijgen van de door ons geleverde crew. Benieuwd naar onze successen? Kijk dan eens op onze referenties pagina.