Corona update

Onze crew kan momenteel door alle Corona beperkingen nog niet werken bij de op- en afbouw van evenementen en dit zal (helaas) voorlopig ook nog niet veranderen. Stilzitten is echter geen optie! Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en werken daar waar het kan. Onze crew is breed inzetbaar en het zijn echte aanpakkers. Sinds dit voorjaar zijn wij actief (geweest) op diverse fronten waaronder installatie van zonnepanelen, aanleggen van tuinen en bestrating, installatiewerkzaamheden, aanleg en opruimen van tijdelijke vloeren en wegen, montage en demontage van hekwerken, heftruck- en magazijnwerkzaamheden en zo kunnen we nog even door gaan.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.

Ervaringen van recente opdrachtgevers

Het is fijn wanneer je als ondernemers elkaar kunt helpen

Onder andere 2 medewerkers van LinQ draaien inmiddels al een aantal weken bij ons mee in de aanlegploegen voor het leveren van hand- en spandiensten. Echte aanpakkers!

Dit was wat je noemt ontzorgen!

LinQ medewerkers waren hier de oplossing. Een ploeg van 10 personen die goed aangestuurd aan het werk begonnen. Keurig op tijd en zelf denkende mensen die begrijpen waar ze mee bezig zijn. Prettig in de omgang en vooral: harde werkers.

Roger Winants

Daarom kies je voor L!nQ Crew Services

Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Onze diensten

Zoals u ziet bieden wij een groot aanbod aan diensten. Gemotiveerd personeel met de benodigde ervaring en kennis helpen u om uw evenement tot een succes te brengen. Een kwalitatieve en vaardige crew welke net dát beetje extra geeft om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Op zoek naar een specialist, helpende handen of een samengesteld productieteam met diverse disciplines?

Onze referenties

Door de jaren heen is LinQ Crew Services kind aan huis bij verschillende festivals en evenementen. Of het gaat om het opbouwen van de LED panelen, de puntjes op de i zetten op het terrein, of de bouw van de grootste podia, wij waren er bij. Kijk snel verder voor een greep uit onze projecten en opdrachtgevers.

Extra referenties

Benieuwd naar meer projecten waar wij aan werkten? Hier nog een klein overzicht! Meer vind je op de referenties pagina.