Onze diensten

Zoals u ziet bieden wij een groot aanbod aan diensten. Gemotiveerd personeel met de benodigde ervaring en kennis helpen u om uw evenement tot een succes te brengen. Een kwalitatieve en vaardige crew welke net dát beetje extra geeft om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Op zoek naar een specialist, helpende handen of een samengesteld productieteam met diverse disciplines?
Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie

Ervaringen van recente opdrachtgevers

Dit was wat je noemt ontzorgen!

LinQ medewerkers waren hier de oplossing. Een ploeg van 10 personen die goed aangestuurd aan het werk begonnen. Keurig op tijd en zelf denkende mensen die begrijpen waar ze mee bezig zijn. Prettig in de omgang en vooral: harde werkers.

Roger Winants

Het is fijn wanneer je als ondernemers elkaar kunt helpen

Onder andere 2 medewerkers van LinQ draaien inmiddels al een aantal weken bij ons mee in de aanlegploegen voor het leveren van hand- en spandiensten. Echte aanpakkers!

Daarom kies je voor L!nQ Crew Services

Onze referenties

Door de jaren heen is LinQ Crew Services kind aan huis bij verschillende festivals en evenementen. Of het gaat om het opbouwen van de LED panelen, de puntjes op de i zetten op het terrein, of de bouw van de grootste podia, wij waren er bij. Kijk snel verder voor een greep uit onze projecten en opdrachtgevers.

Extra referenties

Benieuwd naar meer projecten waar wij aan werkten? Hier nog een klein overzicht! Meer vind je op de referenties pagina.