Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Onze diensten

Zoals u ziet bieden wij een groot aanbod aan diensten. Gemotiveerd personeel met de benodigde ervaring en kennis helpen u om uw evenement tot een succes te brengen. Een kwalitatieve en vaardige crew welke net dát beetje extra geeft om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Op zoek naar een specialist, helpende handen of een samengesteld productieteam met diverse disciplines?

Onze referenties

Door de jaren heen is LinQ Crew Services kind aan huis bij verschillende festivals en evenementen. Of het gaat om het opbouwen van de LED panelen, de puntjes op de i zetten op het terrein, of de bouw van de grootste podia, wij waren er bij. Kijk snel verder voor een greep uit onze projecten en opdrachtgevers.

Extra referenties

Benieuwd naar meer projecten waar wij aan werkten? Hier nog een klein overzicht! Meer vind je op de referenties pagina.

..

Onze crew zit momenteel stil omdat er tot 1 juni geen evenementen mogen plaatsvinden. Begrijpelijk maar wel heel vervelend. Wij willen graag onze handen uit de mouwen steken en helpen daar waar het kan én nodig is.

Onze crew is breed inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: magazijnwerk, heftruck/ hoogwerker werkzaamheden, steigerbouw, op en afbouw van uiteenlopende projecten, chauffeurs met B én BE rijbewijs evenals een wagenpark met diverse bussen en auto’s die ook ingezet kunnen worden.

Heb jij hulp nodig, of ken jij een bedrijf die extra handen kan gebruiken? Neem direct contact met ons op via 085 4864 650 of mail naar planning@linqeventgroup.nl. Wij denken graag mee.