Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Crew Huren bij LinQ Crew Services

Heb jij crew nodig voor jouw event? Zoek niet verder! Bij LinQ Crew Services bieden wij je vele mogelijkheden aan voor de meest geschikte crew voor jouw evenement.

Crew Huren

Je zoekt geschikte crew voor uw evenement of festival? Zoek niet verder! Zoals onze naam doet vermoeden bieden wij crew aan met verschillende specialisaties. Voornamelijk in de op- en afbouw voor jouw evenement of festival zit u hier goed. Als jij onze event crew inhuurt, dan huur je personeel in van hoog niveau. Zij worden constant bijgeschoold en hebben al vele jaren ervaring.

Jouw festival crew

Ook als jij al crew hebt rondlopen maar je zoekt nog net naar een paar handen extra of een ondersteunend team: wij bieden de oplossing. Onze crew is bekend met het werken onder een andere leiding. Ze zullen de taken correct uitvoeren en zorgen dat ook alles goed gebeurt. Kijk hieronder eens naar de diensten die wij aanbieden.

Huren van event crew

Zoals je ziet bieden wij vele mogelijkheden voor jouw evenement. Of je nu op zoek bent naar catering hands die jou actief ondersteunen met de catering of juist de chauffeur zoekt die jouw team compleet maakt, wij bieden uitkomst. Onze crew kan je bij bijna alle werkzaamheden van jouw event of festival ondersteunen. Van begin tot het eind staan zij klaar om jouw event van de grond te krijgen, tot een succes te maken en weer netjes achter te laten. Heb je interesse gekregen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken hoe wij je kunnen ondersteunen.

Referenties