Garantie voor betrouwbaarheid
Gemotiveerd personeel
Ruime ervaring in de evenementenindustrie
24/7 bereikbaar via 085 - 486 4650

Crew Huren bij LinQ Crew Services

Heeft u crew nodig voor uw event? Zoek niet verder! Bij LinQ Crew Services bieden wij u vele mogelijkheden aan voor de meest geschikte crew voor uw evenement.

Crew Huren

U zoekt geschikte crew voor uw evenement of festival? Zoek niet verder! Zoals onze naam doet vermoeden bieden wij crew aan met verschillende specialisaties. Voornamelijk in de op- en afbouw voor uw evenement of festival zit u hier goed. Als u onze event crew inhuurt, dan huurt u personeel in van hoog niveau. Zij worden constant bijgeschoold en hebben al vele jaren ervaring.

Uw festival crew

Ook als u al een crew heeft rondlopen maar u zoekt nog net naar een paar handen extra of een ondersteunend team: wij bieden de oplossing. Onze crew is bekend met het werken onder een andere leiding. Ze zullen de taken correct uitvoeren en zorgen dat ook alles goed gebeurt. Kijk hieronder eens naar de diensten die wij aanbieden.

Huren van event crew

Zoals u ziet bieden wij vele mogelijkheden voor uw evenement. Of u nu op zoek bent naar catering hands welke u actief ondersteunen met de catering of juist de chauffeur zoekt die uw team compleet maakt, wij bieden uitkomst. Onze crew kan u bij bijna alle werkzaamheden van uw event of festival ondersteunen. Van begin tot het eind staan zij klaar om uw event van de grond te krijgen, tot een succes te maken en weer netjes achter te laten. Heeft u interesse gekregen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan kunnen wij samen kijken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Referenties